Ateliere creative pentru adulti si copii

In ultimii doi ani, Shabby Deko a organizat zeci de ateliere creative pentru copii sub numele de "Clubul Fermecat", ateliere interesante, educative si originale. Activitatea noastra cu micii artisti o puteti vedea pe site-ul www.clubulfermecat.ro sau pe Facebook, sub numele de Clubul Fermecat al Micilor Artisti. Ii asteptam pe micii nostri prieteni in fiecare saptamana, cu noi ateliere interesante, diferite de cele pe care le acceseaza la scoala sau acasa. Venim mereu cu noi provocari, schimbam saptamanal tema si tehnica de lucru, astfel incat micii nostri prieteni sa descopere in permanenta lucruri noi.

                                                                                                 

Incepand din acest an ne-am propus sa aducem ceva nou si pentru adulti, asa ca vom organiza o serie de ateliere creative dedicate in mod special adultilor.

Vrem sa construim o comunitate de oameni frumosi, care iubesc frumosul si care vor sa-si dezvolte simtul si abilitatile artistice intr-o maniera relaxanta, intr-un mediu placut, alaturi de oameni de calitate. 

"Atelierul lui Mos Craciun" este primul nostru proiect dedicat adultilor. Iubim acest proiect si facem toate eforturile ca sa fie perfect! "Atelierul lui Mos Craciun" este o alternativa creativa pentru tablete, laptop sau smartphone. Parca prea mult ne-am ancorat in aceste gadgeturi si uitam sa socializam in viata reala. Va invitam sa socializati, sa fiti creativi si sa va relaxati alaturi de noi, in fiecare joi, de la ora 18.00, pe str. Dianei, nr. 11, zona Rosetti/Univeritate, la Have a cigar - pub & more.

Programul detaliat pentru "Atelierul lui Mos Craciun" il gasiti pe Facebook, pe pagina oficiala Shabby Deko.

 

Construit pe OpenCart
Shabby Deko © 2018