Ateliere creative pentru adulti si copii

 In ultimii ani, Shabby Deko a organizat zeci de ateliere creative pentru copii sub numele de "Clubul Fermecat", ateliere interesante, educative si originale. Activitatea noastra cu micii artisti o puteti vedea pe site-ul www.clubulfermecat.ro sau pe Facebook, sub numele de Clubul Fermecat al Micilor Artisti. Pe Facebook avem o galerie foto bogata, cu toate atelierele organizate pana in prezent, pe care va invitam sa o accesati, daca doriti sa vedeti lucrarile copiilor. Ii asteptam pe micii nostri prieteni in fiecare saptamana, cu noi ateliere interesante, diferite de cele pe care le acceseaza la scoala sau acasa. Venim mereu cu noi provocari, schimbam saptamanal tema si tehnica de lucru, astfel incat micii nostri prieteni sa descopere in permanenta lucruri noi.

                                                                                                 

                                          

 

Incepand din 2016 am inceput seria de ateliere dedicate adultilor, unde toti cei iubitori de arta, de frumos, pot sa se relaxeze creativ, confectionand si pictand diverse obiecte de decor.

Organizam atelierele creative pentru cei care doresc sa ofere o forma de relaxare angajatilor, ca team building in locatia Dvs. sau in spatiul prietenilor nostri de la Have a Cigar - pub & more.


Vrem sa construim o comunitate de oameni frumosi, care iubesc frumosul si care vor sa-si dezvolte simtul si abilitatile artistice intr-o maniera relaxanta, intr-un mediu placut, alaturi de oameni de calitate.

Programul atelierelor il gasiti pe Facebook, pe pagina oficiala Shabby Deko.

                                                 

 

 

 

 

Construit pe OpenCart
Shabby Deko © 2019