Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiillor de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. SC SHABBY DEKO SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

1. Dreptul de autor al SHABBY DEKO asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului SHABBY DEKO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea SHABBY DEKO si este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul SHABBY DEKO a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului SHABBY DEKO numai în limitele menţionate în prezentul document.

În cazul în care suspectaţi că unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.shabby-deko.ro  încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să sesizaţi acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa office@shabby-deko.ro

2. Produsele şi serviciile oferite de SHABBY DEKO pe site-ul www.shabby-deko.ro, politica de preţuri

SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele comercializate prin intermediul SHABBY DEKO sunt produse unicat, decorate manual. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă.

Foarte rar unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de către aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări ai SHABBY DEKO.

SHABBY DEKO nu oferă nicio garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la, funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. 

Informaţiile care prezintă un produs pe site (descrierile produselor, specificaţii tehnice, imagini, simboluri) sunt conforme cu produsele prezentate si comercializate. SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile şi specficaţiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Plata produselor

 Plata produselor comandate pe site-ul SHABBY DEKO conform acestor "Termeni şi condiţii" se poate efectua ramburs (la primirea coletului) sau prin transfer bancar, in contul RO51BACX00000011, deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala D-na. Ghica. SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată în contul care se va regăsi pe Proforma transmisă de SHABBY DEKO . Dovada plăţii trebuie trimisă către SHABBY DEKO la adresa de e-mail office@shabby-deko.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SHABBY DEKO.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin curier oriunde în ţară. Nu livrăm în afara României. SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costurile de expediere sunt fixe si sunt afisate pe site. 

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.

SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SHABBY DEKO care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

În afară de cazul în care este agreat diferit de către SHABBY DEKO şi client, SHABBY DEKO se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu produsele comadate de client în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care SHABBY DEKO colaborează sau către reprezentantul clientului. SHABBY DEKO va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor comandate de către client şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SHABBY DEKO faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de SHABBY DEKO de la acest client.

5. Promoţii şi concursuri

SHABBY DEKO stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi prin intermediul site-ului propriu sau a paginii de Facebook. De aceste promoţii beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament şi în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

6. Garanţia produselor

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008) şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie în original. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

Garanţia oferită pentru produsele prezentate pe site este de 1 an de zile. Termenul de garanţie curge de la data vânzării produsului.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

Prin însăşi natura lor - fiind decoraţiuni unicat- obiectele comercializate de SHABBY DEKO pot prezenta atribute caracteristice obiectelor unicat (patern diferit, lipsa simetriei etc .). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SHABBY DEKO faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de SHABBY DEKO de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumpărate

Clientul are dreptul să notifice în scris SHABBY DEKO că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile.

SHABBY DEKO va returna contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma returnatâ cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru anumite lucrari speciale, SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a solicita un avans de 30% din valoarea comenzii. Acest avans nu este rambursabil în situaţia în care clientul decide să returneze produsul din alte motive decât cele care privesc defectele de fabricaţie ale produsului. 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul SHABBY DEKO este găzduit de serverele unei terţe firme. SHABBY DEKO nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. SHABBY DEKO nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SHABBY DEKO .

SHABBY DEKO nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul SHABBY DEKO. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

9. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului SHABBY DEKO sunt gratuite şi voluntare şi implică acceptarea termenilor de utilizare de mai jos.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând clientul se poate dezabona. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic 365/2002 şi Hotărârea Guvernului nr. 1308/2002 referitor la comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în secţiunea următoare. SHABBY DEKO deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

Abonaţii newsletter-ului SHABBY DEKO pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului SHABBY DEKO mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, SHABBY DEKO nu poate fi facută răspunzătoare sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi.

SHABBY DEKO îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă SHABBY DEKO are orice motive să creadă că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

10. Politica de confidenţialitate

SHABBY DEKO garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către SHABBY DEKO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către SHABBY DEKO nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa office@shabby-deko.ro.

SHABBY DEKO se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul SHABBY DEKO sunt transmise pe cale electronică, SHABBY DEKO nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SHABBY DEKO va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Informaţiile furnizate către SHABBY DEKO sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SHABBY DEKO, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. SHABBY DEKO nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi, fără acordul explicit al acestora.

SHABBY DEKO certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere SHABBY DEKO să confirme gratuit prelucrarea sau nu a datelor personale ale clientului.
2. Dreptul de a cere SHABBY DEKO să rectifice, actualizeze, blocheze sau şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
3. Dreptul de a cere SHABBY DEKO să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
4. Dreptul de a cere SHABBY DEKO. să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date, la adresa office@shabby-deko.ro. SHABBY DEKO foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.

SHABBY DEKO. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi a parolei sale. SHABBY DEKO nu poate fi facută răspunzătoare în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de SHABBY DEKO în scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor SHABBY DEKO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către SHABBY DEKO a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul SHABBY DEKO vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului SHABBY DEKO şi vor pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

11. Protectia datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC SHABBY DEKO SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: înscrierea acestor date în documentele fiscale emise de societate conform legii, deasemenea pentru menținerea unei arhive interne, trimiterea periodică a unor e-mail-uri promoționale, informarea dvs., îmbunătățirea serviciilor. Sunteți obligat să furnizați datele dumneavoastră, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat de către noi, pentru a putea fi emise documentele tranzacției și pentru a vă putea fi livrată comanda. Refuzul dumneavoastră duce la imposibilitatea procesării comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: compania de curierat rapid care livrează produsele, compania care asigură service-ul, în cazul produselor care necesită instalare la domiciliu Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată trimisă pe adresa societății sau la numărul de fax al societății, care poate fi găsit în pagina de contact. Trebuie însă precizat că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele dumneavoastră personale nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale și de gestiune emise de societate, aceste prelucrări având caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede excluderea dreptului de opoziție în acest caz. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil.

12. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de SC Shabby Deko SRL și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site în conformitate cu prevederile legale. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice. SC Shabby Deko SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele dumneavoastră personale. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

13. Forţa majoră

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

14. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe SHABBY DEKO care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului SHABBY DEKO”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

 

SC Shabby Deko SRL

Construit pe OpenCart
Shabby Deko © 2019