Proiect de amenajare simplu

Proiect de amenajare simplu
Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu Proiect de amenajare simplu
Cod produs: Proiect 1
Disponibilitate: 100
Pret: 50RON
Cantitate:     - SAU -   Adauga in Wish List
Adauga in comparatie

Pretul afisat este pentru metrul patrat, costul total calculandu-se in functie de suprafata care urmeaza sa fie amenajata.


Proiect de amenajare:

1. Executarea releveu spatiu - deplasarea personala la spatiul care trebuie amenajat, masurarea suprafetelor si executarea schitei in program computerizat

2. Realizarea conceptului - realizarea planului de amenajare, tinand cont de suprafete, lumina, ambient si nu in ultimul rand, de asteptarile si dorintele beneficiarului.

3. Predarea solutiilor catre beneficiar - transpunerea proiectului in plan si realizarea planselor de prezentare (moodboard).


Proiectul nu are inclusa si urmarirea desfasurarii lucrarilor, ci doar conceptul. Proiectul va fi predat catre beneficiar atat in format electronic, cat si prin planse de prezentare (moodboard), cu detalii legate de finisaje si texturi.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Construit pe OpenCart
Shabby Deko © 2019