Proiect de amenajare complet

Proiect de amenajare complet
Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet Proiect de amenajare complet
Cod produs: Proiect 2
Disponibilitate: 100
Pret: 100RON
Cantitate:     - SAU -   Adauga in Wish List
Adauga in comparatie

Pretul afisat este pentru metrul patrat, costul final calculandu-se in functie de suprafata care urmeaza sa fie amenajata.


Proiect de amenajare:

1. Executarea releveu spatiu - deplasarea personala la spatiul care trebuie amenajat, masurarea suprafetelor si executarea schitei in program computerizat.

2. Realizarea conceptului - realizarea planului de amenajare, tinand cont de suprafete, lumina, ambient si nu in ultimul rand, de asteptarile si dorintele beneficiarului.

3. Predarea solutiilor catre beneficiar - transpunerea proiectului in plan si realizarea planselor de prezentare (moodboard).

4. Urmarirea desfasurarii lucrarilor de amenajare, participarea la achizitionarea produselor, consiliere.


Proiectul de amenajare complet presupune implicarea noastra pe intreaga durata a desfasurarii proiectului. Lucrarile de amenajare vor fi urmarite si supervizate de catre noi, astfel incat echipa Dvs. de amenajare sa respecte intocmai proiectul propus de Shabby Deko.

De asemenea, ne vom implica in a asigura consiliere la achizitionarea produselor si ne vom deplasa impreuna cu beneficiarul in incercarea de a face achizitiile cele mai potrivite.

Nu in ultimul rand, prin prezenta noastra, echipa de amenajare angajata de Dvs., va fi obligata sa respecte nu doar proiectul propus, ci si termenele de executie, astfel incat proiectul sa poata fi finalzat cat mai repede.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Construit pe OpenCart
Shabby Deko © 2019